Ndryshimi mes inspektimeve të "Planifikimi hapësinor"

Faqe e re: '''Planifikimi hapësinor''' është nj term që i referohet teknikave dhe proceseve politike që ndiqen, kryesisht nga sektori publik, për të ndikuar në shpërndarjen e popullatë...
(Faqe e re: '''Planifikimi hapësinor''' është nj term që i referohet teknikave dhe proceseve politike që ndiqen, kryesisht nga sektori publik, për të ndikuar në shpërndarjen e popullatë...)
(Pa ndryshime)
53

edits