Dallime mes rishikimeve të "Justin Martiri"

527 bytes added ,  8 vjet më parë
 
=== Një kohë, disa kohë dhe për gjysmën e një kohe ===
Kjo shprehje që haset te Danieli 7,25, do thotë: një vit, dy vjet dhe një gjysmë viti = koha e ngushicës së madhe. Pas 3 vjetësh e gjysmë (një vit, dy vjet dhe një gjysmë viti) ose 42 muaj ose 1.260 ditë. shih Zb 12,6.14), marrëveshja midis diktatorit evropean dhe antikrishtit do të shkelet kur diktatori perëndimor pushton Izraelin dhe e detyron me adhurimin e vetvetes në Tempull. Kështu kombi izraelit do të bjerë në idhujtari (apostazia e madhe, për të cilën bëhet fjalë re 2 Selanikasve 2,3).
 
== Shiko edhe ==
==Lidhje të jashtme==