Ndryshimi mes inspektimeve të "Norman Mailer"

ska përmbledhje të redaktimeve
Romani më i njohur i tij është "Të zdeshur dhe të vdekur", të cilën a ka shkruar nga përvoja në [[Lufta e dytë botërore]]. Ka shkruar biografi të përsonaliteteve të njohura, ndër të cilët ishin [[Pablo Picasso]], [[Muhammad Ali]], [[Lee Harvey Oswald]] dhe [[Marilyn Monroe]]. Biografia e jetësore e fundit është më interesantja, sepse në kaptinën e funditfundit shkruan se Marilynin e mbytën agjentët e [[CIA]]-s dhe [[FBI]]-së për shkak të lidhjs së tyre me [[Robert F. Kennedy|Robertom F. Kennedyn]].
 
Ishte laureat i shumë çmimeve letrare, ndër të tjera edhe dy herë i [[Çmimit Pulitzer]].
 
== Veprat ==