Tibor Bojanić

Joined 25 tetor 2013
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: parapamje Tungjatjeta. Mua më quajnë Tibor Bojanić. Unë jam nga Banja Luka, Republika Serbe, Bosnja dhe Hercegovina.)
 
[[Skeda:Animated-Flag-Albania.gif|parapamje]]
Tungjatjeta. Mua më quajnë Tibor Bojanić. Unë jam nga Banja Luka, Republika Serbe, Bosnja dhe Hercegovina.
 
== - ==