Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

== Historia e bashkimit evropian ==
 
Ashtu si disa prej popujve te tjere te gadishullit ballkanik , edhe populli yne deshiron qe , ne te ardhmen e afert , S hqiperia te jete antare e BE ndoshta per tu realizuar kjo deshire do te duhet te kalojne shume vite , por ne dikur do te jemi padyshim qytetare te EVROPES SE BASHKUAR . Prandaj eshte shume e rendesishme cilat jane fazat kryesore te integrimit te vendeve ne kete oraganizim ndershteteror , si dhe cilat jane vecorite shoqerore , ekonomike , politike , kulturore etj.., te para keto ne kenveshtrim gjeografiko - historik keshtu ne duhet te jemi te zgjuar dhe te ndergjegjshem per veprimet qe bejme sepse vetem keshtu mund te jemi ANTARE TE BASHKIMIT EVROPIAN
 
PUNOI
pseudunim : Moda
Anonymous user