Dallime mes rishikimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
 
== Printer dhe/ose Scanner dhe/ose Web Cam ==
Pajisje me anë të së cilave ju mundenipërkatësishtmundeni përkatësisht: tëprintonitë printoni materialet që keni në kompjuter (pra t’i shtypni në letër) ; tëskanonitë skanoni materiale të ndryshme si dokumente apo fotografi (nga letra të keni një kopje nëkompjuternë kompjuter);të komunikoni në internet me figurë apo të bëni foto nga kamera në kompjuter.Cilat prej tyre janë pajisje hyrëse dhe cilat dalëse?
 
 
== Kasa ==
Anonymous user