Ndryshimi mes inspektimeve të "Çamëria"

30 bytes added ,  6 vjet më parë
v
fixing dead links
v (fixing dead links)
* [http://shoqatacameria.blogspot.com/ Shoqërisë Politike Atdhetare Çamëria]
* [http://members.tripod.com/camerian_volunteer/ Reality of Cameria]
* [http://web.archive.org/20010517002222/www.geocities.com/CapitolHill/Congress/1633/ Çameria's History ]
* Video-dokument : Historia E Çamërisë Shqiptare 2007 [http://www.youtube.com/watch?v=naSl88KGrJU pjesa e I-rë] dhe [http://www.youtube.com/watch?v=OQrKUurRHBw II-të]
* History of Çamëria [http://www.youtube.com/watch?v=KnVBXJD3meU&mode=related&search= Video-song-doc.]