Ndryshimi mes inspektimeve të "Kategoria e Tretë"

ska përmbledhje të redaktimeve
'''Kategoria e Tretë''' është kampionati i nivelit të katërt dhe më minimal të futbollit profesionist në [[Shqipëri]]. Në sezonin 2013-14 marrin pjesë 19 skuadra dhe fituesit fitojnë të drejtën për tu ngjitur në [[Kategoria e Dytë|Kategorinë e Dytë]] Skuadrat e renditura të fundit nuk mund të bien nga kategoria, por mund të provojnë sezonin tjetër për tu ngjitur një kategori më lart, ose për një renditje më të mirë.
 
==Ekipet pjesëmarrëse sezoni 2013-14 Grupi A==
'''*Grupi A'''<ref>[http://www.fshf.org/index.php/sq/kampionatet-e-tjere/kategoria-e-trete-a</ref>
 
{| class="wikitable sortable"
|}
 
==Ekipet pjesëmarrëse sezoni 2013-14 Grupi B==
'''*Grupi B'''<ref>[http://www.fshf.org/index.php/sq/kampionatet-e-tjere/kategoria-e-trete-b</ref>
 
{| class="wikitable sortable"