Ndryshimi mes inspektimeve të "Kasem Hallulli"

v
Fix URL prefix
v (Skeda Kasem_Hallulli,_Ramazan_Gurra_dhe_koleget_artiste_te_grupit_muzikor.jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Fastily)
v (Fix URL prefix)
*[http://www.youtube.com/watch?v=w6xS7AUwWYQ TVSH]
*[http://www.youtube.com/watch?v=98LOHXsYhS4 Edi Hallulli-AS TV]
*[http://http://www.rtsh.al/faqe.php?id=2&l2=5&gj=sh Radio Tirana]