Ndryshimi mes inspektimeve të "Kuzhina shqiptare"

Ndër pijet jo alkoolike është për tu përmendur boza (një pije freskuese me bazë misrin), e prodhuar në veri të vendit sidomos në krahinën e Kukësit si dhe rehania, e cila vjen nga lëngu i rrushit dhe është pije tipike e Skraparit.
 
== Burimet ==
* [http://www.albaniantourism.com/ Albaniantourism.com]
Anonymous user