Ndryshimi mes inspektimeve të "Sezoni i parë (Sam & Cat)"

ska përmbledhje të redaktimeve
| 20 || #MadAboutShoe || #ÇmenduriPërNjëKepucë
|-
| -21 || #MagicATM || #MagjiATMBankomatiMagjik
|-
| 22 || #Lumpatious || #Lumpatious
|-
| 23-24 || The Great Tuna Jump #Reunion Special || #Ribashkimi
|-
| 25 || #YayDay || #DitaEGëzuar
|}
 
* Regjisor: Steve Hoefer
* Skenarist: Dan Schneider & Warren Bell
* I ftuar special: Aubrey K. Miller
Semi ble një kasafortë të vogël sekrete në formën e një ananasi, që ato të fusin atje paratë; dhe Semi i thotë Ketit që të mos i thotë njeriu për të. Atë ditë vjen një vajzë e vogël që quhet Eli dhe ajo mban një kafshë që quhet Puber. Mamaja e Elit iu thotë Semit dhe Ketit se do iu japë $500 nëse ato ia heqin Puberin Elit. Vajzat përpiqen aq shumë sa më në fund Keti ia tregon kasafortën e tyre me formë ananasi (Semi nuk e merr vesh); atëhere Eli ia jep Puberin Ketit. Gumeri i ndihmon vajzat me një raketë që ta çojnë Puberin në qiell. Por Eli e ndërron Puberin me ananasin dhe kur niset raketa lekët e vajzave zhduken në qiell. Gumeri u thotë atyre se raketa nuk shkon shumë larg, dhe ata e ndjekin atë nëpërmjet një PearPad-i. Ata arrijnë në një shtëpinë e një polici që jetonte në varreza. Ata e gjejnë raketën me para dhe e lenë Elin atje.
 
===== 20 - #ÇmenduriPërNjëKëpucë =====
* Regjisor: Steve Hoefer
* Skenarist: Dan Schneider & Christopher J. Nowak
* Historia: Lisa Lillien
* I ftuar special: Abby Wilde si Stejsi Dillsën.
Semi i ha të gjitha qoftet që Keti kishte përgatitur për një natë speciale. Kjo e nevrikos shumë Ketin sa i thotë Semit se nuk do të gatuajë më qofte. Duke ecur në rrugë, Keti gjen një këpucë që i rri shumë mirë, madje është shumë e rehatshme, dhe ajo bëhet nervoze për të gjetur palën tjetër të këpucës. Keti i premton Semit se do bëjë edhe qofte të tjera nëse ajo e ndihmon. Kështu ato e zbulojnë se kush e ka palën tjetër të këpuces: Stejsi Dillsën. Prandaj, Semi & Keti duhet t'ia vjedhin Stejsit këpucën tjetër.
 
===== 21 - #BankomatiMagjik =====
* Regjisor:
* Skenarist:
Keti gjen një bankomat që të jep para falas.
 
===== 22 - #Lumpatious =====
* Regjisor:
* Skenarist:
Semi dhe Keti venë një bast që fjala "lumpatious" është një fjalë e vërtetë, dhe ato përpiqen që ta gjejnë këtë fjalë në fjalor.
Semi i ha të gjitha qoftet që Keti kishte përgatitur për një natë speciale; Keti nevrikoset shumë kur nuk gjen dot njërën këpucë.
 
===== 23-24 - #MagjiATMRibashkimi =====
* Regjisor:
* Skenarist:
* Shënim: Ky është episodi i parë special i Sam & Cat, që zgjat rreth një orë.
* Të ftuar specialë: Liz Gillies si Xhejd Uest, Nathan Cress si Fredi Benson, Matt Bennet si Robi Shapiro.
Semi takon Xhejdën, shoqen e klasës së Ketit në Hollivud Arts, dhe kjo e bën Ketin xheloze. Prandaj, ajo vendos të bëhet shoqe me Fredi Bensonin, një shok i Semit që jeton në Siatëll, ai ishte pjesë e iCarly. Atëhere, Semi kërkon të marrë hakun dhe bëhet shoqe me Robi Shapiron, një tjetër shok i Ketit në Hollivud Arts.
Anonymous user