Ndryshimi mes inspektimeve të "Sezoni i parë (Sam & Cat)"

ska përmbledhje të redaktimeve
| 22 || #Lumpatious || #Lumpatious
|-
| 23-24 || The#TheKillerTunaJump Great#Freddie Tuna Jump#Jade #Reunion SpecialRobbie || #Ribashkimi: #Fredi #Xhejda #Robi
|-
| 25 || #YayDay || #DitaEGëzuar
 
===== 21 - #BankomatiMagjik =====
* Regjisor: Adam Weissman
* Skenarist: Dan Schneider & Christopher J. Nowak
Keti gjen një bankomat që të jep para falas. Ajo gjithmonë shkon në një supermarket dhe këndon një këngë, dhe më pas, paratë dalin si me magji. Teksa po merrnin një herë, pronari i supermarketit i thotë policisë dhe Keti arrestohet. Semi arrestohet gjithashtu. Gjatë rrugës për në burg, oficeri Kalvin sheh një makinë që ecën me shpejtësi dhe brenda saj është një kriminel. Padashur, oficeri ha disa kokrra të cilat e venë në gjumë.
Keti gjen një bankomat që të jep para falas.
 
===== 22 - #Lumpatious =====
Semi dhe Keti venë një bast që fjala "lumpatious" është një fjalë e vërtetë, dhe ato përpiqen që ta gjejnë këtë fjalë në fjalor.
 
===== 23-24 - #Ribashkimi #Fredi #Xhejda #Robi =====
* Regjisor:
* Skenarist:
Anonymous user