Ndryshimi mes inspektimeve të "Shërbimi Hotmail Outlook"

v
Fix URL prefix
(Faqe e re: Outlook.com ose Hotmail është një shërbim falas i postës elektronike i operuar nga Microsoft. Është ndër shërbimet e-mail më të njohura. Hotmail ofron akaunte plotësisht fa...)
 
v (Fix URL prefix)
Versioni i fundit doli në 2011 dhe po në këtë vit janë numëruar 360milion përdorues në muaj. I disponueshëm në 36 gjuhë të ndryshme. Në 2013 Hotmail u zëvendësua nga Outlook.com, ku kishte shumë cilësi të stilit Metro. Tashmë ofron memorie të pakufizuar, Ajax si dhe integrim i plotë me Kalendarin, SkyDrive, People dhe Skype. Në Windows 8 dhe 8.1 ky integrim është mëse i dukshëm ku integrohet thuajse cdo gjë në Sistemin e Operimit duke filluar nga foto personale e deri tek Kontaktet. Gjithashtu një integrim të tillë mund ta gjeni edhe në versionin e ri të Office : Microsoft Office 2013.
 
Ky tekst ka një referencë, ose burim informacioni. <ref name="hotmail">{{sq}} [http://http://albaniantech.com/sherbimi-hotmail-outlook-com/ Kjo lidhja] shpjegon
me teper tekstin e meparshem.</ref>
<references />