Dallime mes rishikimeve të "Kategoria:Psikologjia Kognitive"

Faqja u zëvendësua me 'Kategoria:Psikologji'
v (PSCOG)
(Faqja u zëvendësua me 'Kategoria:Psikologji')
 
'''Psikologjia Kognitive''' trajton sjelljet si aktivitete të brendshme të ndërtuara nga trajtimi i informacionit. Funksionet kognitive kanë të bëjnë me:
 
*'''marrjen''' e informacioneve (të përvetësuarit, trajtimi, integrimi i informacioneve, integrimi i imazheve).
 
*'''Depozitimi''' i njohurive (të mësuarit,kujtesa, organizimi i informacioneve).
 
*'''Mendimi dhe Arsyetimi''' (riorganizimi i imazheve, zgjidhja e problemeve).
 
*'''Të shprehurit''' (komunikimi dhe veprimi)
 
[[Kategoria:Psikologji]]