Ndryshimi mes inspektimeve të "Mirela Kumbaro"

75 bytes added ,  7 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:Mirela Kumbaro.jpg|thumb|200px]]
Znj. Mirela Kumbaro Furxhi ka lindur në Tiranë, në vitin 1966. Ajo mban titullin Profesore e Asociuar, të fituar në vitin 2012 në Universitetin e Tiranës, në fushën e gjuhësisë. Në vitin 2009 ka mbrojtur titullin Doktor i Shkencave në fushën e Studimeve Përkthimore pranë Universitetit të Tiranës. Ka mbrojtur Diplomën për Master në Përkthim dhe Komunikim Ndërkulturor në vitin 1994, në E.S.I.T - Paris III, Universiteti i Sor­bonne - Nouvelle, në [http://Paris,%20Francë Paris, Francë]. Ka kryer studimet universitare dhe është diplomuar në Universitetin e Tiranës, në [http://Fakultetin%20e%20Gjuhëve%20të%20Huaja Fakultetin e Gjuhëve të Huaja], në fushën e letrave frënge, në vitin 1988.
 
Znj. Kumbaro është përkthyese, publiciste dhe eksperte ndër­kombëtare për projekte ndërkulturore dhe për pro­grame kërkimore universitare, të ndërmarra nga organizatat ndërkombtare si Bashkimi Evropian, Or­ganizata Ndërkombtare e Frankofonisë.