Therepeli: Dallime mes rishikimesh

27 bytes removed ,  9 vjet më parë
[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
No edit summary
Rreshti 43:
Bimësia është shumë e larmishme për shkak të tokave të pasura dhe mikroklimës së favorshme e si rezultat i vendodhjes dhe shtrirjes së fshatit në një gjatësi të madhe në luginën e Osumit, që arrin në disa kilometra.
 
Dëmtime të florës së pasur sidomos në zonën e makies u bënë rreth viteve 1980 me ç’pyllëzimet masive për mbjelljen e “kulturavekulturave polifite”polifite, apo hapja e tokave të reja gjoja“dobi”dobi të bujqësisë dhe në dobi të askujt.
 
Këto shpyllëzime sollën si pasojë dhe shtimin e erozonit të tokës.
Rreshti 74:
 
== Demografia ==
 
== Ekonomia ==