Ndryshimi mes inspektimeve të "Pashk Përvathi"

ska përmbledhje të redaktimeve
Ne Tetor te vitit 2010 fiton çmimin "Abdurahim Buza" ne pikture,dhene nga Qendra e Artit "Dea".
 
Eshte fitues i çmimit "KULT" duke u shpallur nga Akademia "KULT" si ARTISTI PAMOR I VITIT 2011..per krijimtarine me te mire ne artet figurative.
 
Me 17 shkurt 2014 shpallet fitues i edicionit te 6-te te çmimit "Gursel Sulejmani" kushtuar pavaresise ne Ferizaj-Kosove.
34, është numuri i ekspozitave personale ne pikture të hapura brenda dhe jashte Shqipërise.
 
3435, është numuri i ekspozitave personale ne pikture të hapura brenda dhe jashte Shqipërise.
 
Sot jeton dhe ushtron veprimtarinë e tij krijuese në qytetin e Lezhës
Anonymous user