Ndryshimi mes inspektimeve të "Jezuizmi"

1.095 bytes added ,  6 vjet më parë
Faqe e re: Jesuism ( Jesusism ose Jesuanism ) është filozofia apo mësimet e Jezusit të Nazaretit , dhe me respektimin e këtyre mësimeve. [ 1 ] Jesuism dallon nga dhe nganjëherë krahasim m...
(Faqe e re: Jesuism ( Jesusism ose Jesuanism ) është filozofia apo mësimet e Jezusit të Nazaretit , dhe me respektimin e këtyre mësimeve. [ 1 ] Jesuism dallon nga dhe nganjëherë krahasim m...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user