Ndryshimi mes inspektimeve të "Havarixhët"

23.467 bytes added ,  6 vjet më parë
Faqe e re: AVARIXHËT Pas vrasjes së Osmanit r.a., shumica e muslimanëve e pranuan për halif Aliun r.a.. Mirëpo, me këtë nuk qenë të kënaqur disa nga ashabët, si : Muaviu, Talha dhe Z...
(Faqe e re: AVARIXHËT Pas vrasjes së Osmanit r.a., shumica e muslimanëve e pranuan për halif Aliun r.a.. Mirëpo, me këtë nuk qenë të kënaqur disa nga ashabët, si : Muaviu, Talha dhe Z...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user