Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjalpi i kthjelluar"

Faqe e re: '''Gjalpi i kthjelluar''' është një përgatitje që përdoret për gatim dhe shërben si alternativë ndaj gjalpit të zakonshëm. Ky lloj gjalpi zakonisht përdoret për Sotimi|s...
(Faqe e re: '''Gjalpi i kthjelluar''' është një përgatitje që përdoret për gatim dhe shërben si alternativë ndaj gjalpit të zakonshëm. Ky lloj gjalpi zakonisht përdoret për Sotimi|s...)
(Pa ndryshime)
53

edits