Ndryshimi mes inspektimeve të "Ligjet e Njutonit"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Fix)
[[Ligji i ruajtes së energjisë]] u zbulua rreth dy shekuj pas jetës së Njutonit, kjo vonesë ndodhi për shkak të vështirësive që u hasën në kuptimin e rolit të formave të padukshme dhe mikroskopike të energjisë si nxehtësia dhe drita infra te kuqe.
 
== Referenca ==
<references/>
[[Kategoria:Mekanikë klasike]]
[[Kategoria:Mekanikë]]