Ndryshimi mes inspektimeve të "Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
* [http://www.albanianyouthaction.org.uk/index.html Albanian Youth Action] - Qendrën e Rinisë Shqiptare
== Lidhje tjera ==
* [http://www.misterwhat.co.uk MisterWhat UK] Gjeni një biznesibiznes në Mbretërinë e Bashkuar
* [http://www.upmystreet.com www.upmystreet.com] Detaje për vende karekterisike ne BM
* [http://www.ukcities.co.uk UK Cities] Turizem