Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

(→‎Ultesirat: seksion i ri)
 
Shqiperia eshte toke e ultesirave fushave kodrinave e maleve te larta.Lartesia mesatare e vendit eshte 714m.Pjesa me e madhe e vendit shtrihet ne zonen 200-1000 m (51.2%) reth 1/5 (19.6%) eshte ultesire 0-200 m dhe gati 1/3 (29.2%) zone malore mbi 1000 m e larte
 
== pse shqiperoa quhet Shqiperi ==
 
sepse eshte shqiperi
Anonymous user