Dallime mes rishikimeve të "Hidrodinamika"

766 bytes added ,  7 vjet më parë
Faqe e re: Me Hidrodinamikë nënkuptojmë lëngjet në lëvizje. Në dinamikën e fluideve mësohen ligjet të cilat i përshkruajnë lëvizjet e lëngjeve dhe të gazeve. Meqë supozohet se...
(Faqe e re: Me Hidrodinamikë nënkuptojmë lëngjet në lëvizje. Në dinamikën e fluideve mësohen ligjet të cilat i përshkruajnë lëvizjet e lëngjeve dhe të gazeve. Meqë supozohet se...)
(Pa ndryshime)
23

edits