Dallime mes rishikimeve të "Hidrodinamika"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
• Dinamika e fluidit ideal dhe
• Dinamika e fluidit real
 
Dinamika e fluidit real
 
Fluidi ideal është homogjen, izotrop, nuk ngjeshet dhe nuk është viskoz. Paraqitja e kuptimit të fluidit ideal e lehtëson edhe studimin e fluidit real, i cili është gjithmon viskoz. Fluid ii cili nuk i përmbushë këto veti quhet real.
23

edits