Ndryshimi mes inspektimeve të "Qarqet me ndërlidhje induktive"

(Faqe e re: ==Hyrje== Qarqet në të cilat një konturë ka qenë e lidhur me konturën tjetër nëpërmjet elementëve të qarkut dhe përquesve për lidhje te atilla që rrymat e njërit kontur...)
 
</div>
 
==Burimet e te dhenavedhënave==
<ref>[Nexhat Orana-:"Bazat e elektroteknikeselektroteknikës 2II", Prishtinë, 1992]</ref>
<ref>[[http://fiek.uni-pr.edu/getattachment/Shpallje/Departament01/Bachelor/Viti-I/Qarqet-Elektrike/Literatura/FINAL_VERSION_QARQET.pdf.aspx Fiek, Literatura, Viti i I-rë, Qarqet elektrike]]</ref>
Luan Ahma-"Qarqet elektrike"
<ref>[Circuit Analysis: Theory and Practice nga Allan H. Robbins, Wilhelm C Miller]</ref>
<references/>
 
<!--- Kategorizimi --->
[[Kategoria: Inxhinieri elektrikeElektrike]]
[[Kategoria: Elektroteknikë]]
52

edits