Dallime mes rishikimeve të "Skeda:Rrajca 1.jpg"

{{Informacion |Përshkrimi = Pamje nga malsia e Përrenjasit |Burimi = Rrajca facebook |Autori = komuniteti i Rrajcës |Data = vitet 2000 |Leja = e lirë |Versione tjera = internet |Shënimë = Natyra dhe shtrirja gjeografike e rajonit }}
({{Informacion |Përshkrimi = Pamje nga malsia e Përrenjasit |Burimi = Rrajca facebook |Autori = komuniteti i Rrajcës |Data = vitet 2000 |Leja = e lirë |Versione tjera = internet |Shënimë = Natyra dhe shtrirja gjeografike e rajonit }})
 
(Pa ndryshime)