Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2014/06/14"

Faqe e re: 300px|Peisazh nga Qafa e Luginës së Valbonës Alpet Shqiptare formojnë një skenë madhështore dhe frymëzuese, që nuk do vonojë të bëhet pika q...
(Faqe e re: 300px|Peisazh nga Qafa e Luginës së Valbonës Alpet Shqiptare formojnë një skenë madhështore dhe frymëzuese, që nuk do vonojë të bëhet pika q...)
(Pa ndryshime)