Ndryshimi mes inspektimeve të "Memli Kelmendi"

Shtojca per kompozimin e muzikes per film, teater dhe seriali (Stine Dashurie)
(Muzika "Stine Dashurie")
(Shtojca per kompozimin e muzikes per film, teater dhe seriali (Stine Dashurie))
* [[Anarchy]] (a film by Denis Berisha)2008 ;
* [[Secret Of The Universe]], 2011 ;
* [[The Basement]] (Podrumi), 2011 ;
* [[3 Ngjyra, Homazh per Kieslowskin]], 2012 ;
* [[ERA]], 2013 ;
* [[Kravata]], 2013 ;
* [[Manual per inicimin e luftes se trete boterore]], 2013 ;
* [[Burri]], 2013 ;
* Daydream, 2014
* Kesulkuqja, 2014 ;
 
==Teatër==
* [[Pushkatimi]], 2013 ;
* [[Nata e Helverit]], 2013 ;
* [[Nata e Helverit|Njeriu]] qe pa vdekjen me sy, 2014 ;
 
== Elektroakustike==
* [[M2]] (Piano & Eleketronike), 2012
* [[...SePse]] (Orchestra,Choir & Electronic ), 2013
* Thunderstorm in D (2014)
* Behind ... (2014)
* Black & White (dedicated to DAM Festival) 2014
 
==SoundChoir Design==
* Vemi, Vemi (SATB) 2014
* When I Was Your (SATB), 2014
* Stine Dashurie _ Kjo dashuri (SATB), 2014
* In/out (2014)
 
== Sound Design ==
* [[Anarchy]], 2008
* [[Secret Of The Universe]], 2011
* [[Anibar Movies]], 2012
* Daydream, 2014
 
==Referenca==
* [http://www.classical-composers.org/comp/kelmendi]
 
http://kultplus.com/?id=6&l=3105
 
http://www.kultplus.com/?id=10&l=2914
 
http://www.kultplus.com/?id=4&l=2918
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Kompozitorë shqiptarë]]
Anonymous user