Dallime mes rishikimeve të "Johann Kaspar Lavater"

Faqe e re: '''Johann Kaspar Lavater''' ose Gaspard Lavater (15 nëntor 1740 në Cyrih - 4 janar 1801 në Zyrih) ishte një teolog zviceran dhe shkrimtar i gjuhës gjermane. Ai është i njohur mi...
(Faqe e re: '''Johann Kaspar Lavater''' ose Gaspard Lavater (15 nëntor 1740 në Cyrih - 4 janar 1801 në Zyrih) ishte një teolog zviceran dhe shkrimtar i gjuhës gjermane. Ai është i njohur mi...)
(Pa ndryshime)