Dallime mes rishikimeve të "Eqrem bej Vlora"

No change in size ,  7 vjet më parë
 
== Ndere shkencore ==
1935—Anëtar i Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold;
1935—Anëtar i Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold. 1935—Medalje Ari e Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold. 1936—Anëtar i Akademisë Diplomatike–Paris. 1941—Anëtar i Institutit të Shkencave –Tiranë.<ref>Llojdia G., ''Eqrem bej Vlora, patriot, intelektual i madh dhe burrë shteti i shquar'', Gazeta Metropol. - Nr. 1177, 24 shtator, 2007, f. 18 - 19.</ref> 1954—Anëtar i Institutit të Shkencave–Romë.<ref name="CV">Shabani S., ''Prezantim për librin "Kujtime"''</ref>.
1935—Medalje Ari e Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold;
1936—Anëtar i Akademisë Diplomatike–Paris;
1935—Anëtar i Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold. 1935—Medalje Ari e Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold. 1936—Anëtar i Akademisë Diplomatike–Paris. 1941—Anëtar i Institutit të Shkencave –Tiranë.;<ref>Llojdia G., ''Eqrem bej Vlora, patriot, intelektual i madh dhe burrë shteti i shquar'', Gazeta Metropol. - Nr. 1177, 24 shtator, 2007, f. 18 - 19.</ref> 1954—Anëtar i Institutit të Shkencave–Romë.<ref name="CV">Shabani S., ''Prezantim për librin "Kujtime"''</ref>.
1954—Anëtar i Institutit të Shkencave–Romë.<ref name="CV">Shabani S., ''Prezantim për librin "Kujtime"''</ref>.
 
== Botime ==
97

edits