Dallime mes rishikimeve të "Eqrem bej Vlora"

No edit summary
 
== Ndere shkencore ==
* 1935—Anëtar i Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold;
* 1935—Medalje Ari e Akademisë së Shkencave Gjermanike Humbold;
* 1936—Anëtar i Akademisë Diplomatike–Paris;
* 1941—Anëtar i Institutit të Shkencave –Tiranë;<ref>Llojdia G., ''Eqrem bej Vlora, patriot, intelektual i madh dhe burrë shteti i shquar'', Gazeta Metropol. - Nr. 1177, 24 shtator, 2007, f. 18 - 19.</ref>
* 1954—Anëtar i Institutit të Shkencave–Romë.<ref name="CV">Shabani S., ''Prezantim për librin "Kujtime"''</ref>.
 
== Botime ==