Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria Rama I"

== Përbërja e qeverisë ==
* Kryeministër – [[Edi Rama]]
* Zëvendëskryeministër - [[Niko Peleshi]]
* Ministër i Mbrojtjes - [[Mimi Kodheli]]
* Ministër i Punëve të Brendshme - [[Saimir Tahiri]]
* Ministër i Punëve të Jashtme - [[Ditmir Bushati]]
* Ministër i Integrimit Evropian - [[Klajda Gjosha]]
* Ministër i Financave - [[Shkëlqim Cani]]
* Ministër i Transportit dhe Infrastrukturës - [[Edmond Haxhinasto]]
* Ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit - [[Eglantina Gjermeni]]
* Ministër i Arsimit dhe Sportit - [[Lindita Nikolla]]
* Ministër i Drejtësisë - [[Nasip Naço]]
* Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike - [[Milena Harito]]
* Ministër i Shëndetësisë - [[Ilir Beqaj]]
* Ministër i Energjisë dhe Industrisë - [[Damian Gjiknuri]]
* Ministër i Mjedisit - [[Lefter Koka]]
* Ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të - [[Edmond Panariti]]
* Ministër Shteti për Marrëdhëniet me Parlamentin - [[Ermonela Felaj]]
* Ministër Shteti për Çështjet Vendore - [[Bledi Çuçi]] <ref name="km" />