Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e Shqipërisë"

v (Fix)
== Lidhje të jashtme ==
{{Wikisource|Kushtetuta e Shqipërisë}}
*ftt]\kjhgtfvgkhj.kbjlnk;l;'kpyhuirtseawqszxdfhbjnk.,l;'eshnkjlsdjhkjl;'tuta r[http://www.plisi.al Kushtetutat shqiptare]
*[http://www.ipls.org/ Instituti për Studime Publike dhe Ligjore]
*[http://www.ipls.org/services/constitution/draft93/shqip/index.html Projekt për Kushtetutën e Shqipërisë (1993)]
Anonymous user