Ndryshimi mes inspektimeve të "Java (programming language)"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Implementimet origjinale të kompilatorëve, makinave virtuale dhe klasave standarde të Java-s u shpërndanë nga Sun Microsystems me licensa proprietare. Në maj 2007, Sun i ri-licensoi të gjitha teknologjitë Java me licensen GNU GPL. Palë të tjera kanë zhvilluar implementime alternative të këtyre teknologjive, si përshembull [https://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Compiler_for_Java GNU Compiler for Java].
 
= Historiku =
sertfvghbjnk
 
= trfyg =
5

edits