Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

(→‎albania: seksion i ri)
Termi informim këtu nuk e ka kuptimin e informit të lexuesve për fleta të internetit por thjeshtë informim se ku lexuesi mund të gjejë të dhëna mbi përmbajtjen e artikulli për tu kuptuar më mirë ky seksion është i ngjashëm me seksionin Burim i të dhënave (literatura/referimet) me një dallim që këtu kemi të bëjmë me burime elektronike të paraqitura në internet dhe nuk janë të dalura në shtyp. Për më thjesht shikoni këtu.--Hipi Zhdripi 10 Shtator 2006 14:58 (UTC)
 
== 'lettaun ti ai ajo ne ju ata ato <3 shumë mir qe keni krijuar kesi lllojlloj te faqeve qe na nevojiten per te mesuar dhe per te dituer em shum mbi popullin ton dhe per trevat shqiptare --faleminderit--- ==
 
== Kërkesë redaktimi më 15 Shtator 2013 ==
Anonymous user