Dallime mes rishikimeve të "Xhakomo Puçini"

No edit summary
 
== Muzika ==
==Veprat -''Xhakomo puccini (1838-1924) suksesi i tij erdhi me operan "Manon Leskot", dhe vazhdoi me kryevepren e tij operen " Bohema". Oper tjeter e tij ishte edhe " Madam Butterfly".''==
==Veprat==
 
== Shiko edhe ==
Anonymous user