Ndryshimi mes inspektimeve të "Korça"

58 bytes added ,  5 vjet më parë
 
== Politika ==
[[Kryetari i Bashkisë|Kryetar i Bashkisë]] së Korçës është Sotiraq Filo. Përpara tij kanë qënë Niko Peleshi(i cili prej 2013 është zv/kryeministër i Shqipërisë), Robert Damo, Gjergji Duro, Dhioni Kotmilo dhe Gjergji Gjinko. Këta janë kryebashkiakët e Korçës nga viti 1992 e në vazhdim.
 
== Ekonomia ==
Anonymous user