Ndryshimi mes inspektimeve të "Rrethi i Devollit"

=== Klimë ===
 
=== Klima është e karakterit kontinental, e ngrohtë në verë dhe e ftohtë në dimër , por shumë e shëndetshme. Luhatjet e temperaturës janë të vogla . Muaji më i ftohtë është janari me temperaturë mesatare me të gjatë, 4 gradë C, ndërsa me i ngrohte është gushtikorrikuuuu me 20.6 gradë.===
 
=== me 21.6 gradë. ===
== Flora dhe fauna ==
 
Anonymous user