Mikel Likmeta

Joined 6 dhjetor 2014
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Mikel Likmeta '''Ka lindur më 2 dhjetor të vitit 1993 në qytetin e Burrelit.''' Biografia Studimet e para i ka marre ne shkollen 9-vjeçare "Hillary Clinton",më pas shkollën e...)
 
[[Mikel Likmeta]]
 
'''Ka lindur më 2 dhjetor të vitit 1993 në qytetin e Burrelit.'''
 
[[Biografia]]
 
Studimet e para i ka marre ne shkollen 9-vjeçare "Hillary Clinton",më pas shkollën e mesme e vazhdoi në shkollën "Ibrahim Rugova".Pas përfundimit të shkollës së mesme me arritje të shkelqyera filloj studimet e larta ne Universitetin "Aleksander Moisiu" ,Dega:Shkenca Kompjuterike.Së shpejti pret të diplomohet dhe të bëhet një programues i zoti dhe një web-desinger.
Anonymous user