Ndryshimi mes inspektimeve të "Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri)"

v
== Përmbajtja ==
 
Që kur Harri kthehet në shtëpi për pushimet verore, Dërslit sillen keq dhe diçka i fshehin. Harri mezi pret të kthehet në shkollën e tij të dashur, në Hoguarts. Por tamam kur po bën gati valixhet, merr paralajmërimin: në Hoguarts i kërcënohet një fatkeqësi! Dhe fatkeqësia ndodh. Dikush i shëndërron nxënësit e Hoguartsit në gur. Mbase është Drako Mallfoi, rivali më i rrezikshëm? Mbase është Hagridi, e kaluara e fshehtë e të cilit tashmë del në dritë? Apo mos është dikush tjetër... mos është Harri Potter vetë!?apo eshte motra e shokut te tij?
 
== Çmimet që ka fituar ky libër ==
Anonymous user