Dallime mes rishikimeve të "Procesi i Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
'''Procesi i Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)''', është një forum i rëndësishëm politik në Evropën Juglindore, që synon bashkëpunimin në disa fusha si për paqen, sigurinë, stabilitetin, zhvillimin ekonomik, politik e shoqëror të të gjithë vendeve të rajonit.
 
Vendet anëtarë të SEECP janë Shqipëria, Bosnje dhe Hercegovina, Turqia, Kosova, Maqedonia, Kroacia, Mali i Zi, Serbia, Sllovenia, Bullgaria, Greqia, Moldavia dhe Rumania.