Dallime mes rishikimeve të "Beteja e Akelout"

Faqe e re: Beteja e Akelout (1358) ishte ndeshja vendimtare ndërmjet forcave shqiptare të udhëhequra prej Gjin Bue Shpatës dhe pinjollit të fundit të despotëve bizantinë të Epirit, Niqif...
(Faqe e re: Beteja e Akelout (1358) ishte ndeshja vendimtare ndërmjet forcave shqiptare të udhëhequra prej Gjin Bue Shpatës dhe pinjollit të fundit të despotëve bizantinë të Epirit, Niqif...)
(Pa ndryshime)