Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2015/13"

Faqe e re: thumb|120px|Rosa sp.71|trëndafilat e kuq ... trëndafilat e kuq janë simbol i dashurisë dhe pasionit një lloj mesazhi për njeriun që e doni dhe prezanton...
(Faqe e re: thumb|120px|Rosa sp.71|trëndafilat e kuq ... trëndafilat e kuq janë simbol i dashurisë dhe pasionit një lloj mesazhi për njeriun që e doni dhe prezanton...)
(Pa ndryshime)