Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/Qyteti i Kukesit"

 
==Festat==
Deri ne vitin 1967 kukesianetkukësianet festonin te kremtet tradicionale dhe ato partiako-shteteroreshtetërore. Fastat me kryesore qe festoheshin nga i gjithe komuniteti i qytetit pavaresishtpavarësisht prejardhjes, nderndër me te kremtuarat ishin fastat fetare si [[Kurban Bajrami]], Fiter Bajrami, festat pagane si Dita e veresverës 14 Marsi, ShengjergjiShëngjergji 6 Maji , festat shteteroreshtetërore si Dita e PavaresisePavarësise dhe e Çlirimit 28-29 NentoriNëntori, Festa e punetorevepunëtoreve pra 1 Maji, Dita e RepublikesRepublikës , 11 Janari etj. Dita e veresverës qe festohet me 14 Mars ,ShengjergjiShëngjergji etj , ketokëto nuk ishin festa zyrtare po qe festoheshin nga kuksianetkukësianet .Dita e veresverës festohej shumeshumë nga vendasit .
 
==Martesat==
Anonymous user