Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2015/13"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[File:Rosa sp.71.jpg|thumb|120px|Rosa sp.71|trëndafilatTrëndafila e kuq]]
 
* ... trëndafilat e kuq janë simbol i dashurisë dhe pasionit, një lloj mesazhi për njeriun që e doni dhe prezanton kurajoguxim dhe respekt ?
 
* ... [[Jeronim De Rada]] është një nga studiuesit parëte studiuesparë vendësshqipëtarë të strukturës gramatikore të shqipesgjuhës shqipe, sepse në të dy veprat gramatikore që hartoi, (1870, 1894) vuri në dukje tipare të patheksuarandryshme dhe parëveçori nga dijetarëdialektit shqiptarëarbëresh, dhe albanologëpastudiuara e dukuriparë gjuhësorenga dijetarë pastudiuaradhe sialbanologëfolmettjerë shqiptarë arbëreshe ?
 
* ... shpellaShpella e [[Butrinti]]t ndodhet pranë rrugës automobilistike Sarandë- Butrint, rreth 3 kilometra larg nga qyteza e Ksamilit dhe vlerësohet e veçantë me një sipërfaqe 110 metra katrorë ka hapësirë të gjerë me zgjerime nga hyrja e saj dhe është e ruajtur mirë në gjendje natyrale ?
 
* ... [[gjeli]] është një simbol universal diellori diellit për shkak se e kënduara e tij lajmëron ardhjen e agimit ?
 
* ... është thënë se pas futjes së [[domatja]] në Evropë zyra e Sir Walter Raleigh kishte dhënë pjesët e këtij plani për të realizuar në pallatin e Mbretëreshës Elizabeth pagëzuar si mollë e dashurisë (mollë dashurie) ?
Anonymous user