Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2015/13"

ska përmbledhje të redaktimeve
* ... trëndafilat e kuq janë simbol i dashurisë, një lloj mesazhi për njeriun që e doni dhe prezanton guxim dhe respekt?
 
* ... [[Jeronim De Rada]] është një nga studiuesit e parë shqipëtarë të strukturës gramatikore të gjuhës shqipe, sepse në të dy veprat gramatikore që hartoi, (1870, 1894) vuri në dukje tipare të ndryshme dhe veçori të dialektit arbëresh, të pastudiuara më parë nga dijetarë dhe albanologë të tjerë shqiptarë ?
 
* ... Shpella e [[Butrinti]]t ndodhet pranë rrugës automobilistike Sarandë-Butrint, rreth 3 kilometra larg nga qyteza e Ksamilit dhe vlerësohet si e veçantë, për një sipërfaqe 110 metra katrorë, për një hapësirë të gjerë dhe është e ruajtur mirë në gjendje natyrale?
* ... është thënë se pas futjes së [[domatja|domates]] në Evropë zyra e Sir Walter Raleigh kishte hartuar një plan për të realizuar pagëzimin e domates në Pallatin e Mbretëreshës Elizabeth me emrin "Mollë Dashurie"?
 
* ... libri "Nëna Kosovë" është një nga përshkrimet e sinqerta dhe romantike të autorit [[Vasfi Samimi]] për vitet 1938-43 1943?
Anonymous user