Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2015/13"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
 
 
* ... [[Jeronim De Rada]] është një nga studiuesit e parë shqiptarë të strukturës gramatikore të gjuhës shqipe sepse në të dy veprat gramatikore që hartoi, (1870, 1894) vuri në dukje tipare të ndryshme dhe veçori të dialektit arbëresh, të pastudiuara më parë nga dijetarë dhe albanologë të tjerë shqiptarë?
 
* ... [[gjeli]] është një simbol universal i diellit për shkak se e kënduara e tij lajmëron ardhjen e agimit?