Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

 
Përshëndetje prononcimi shqip i saj është Taxh Mahal, nga alfabeti fonetik ndërkombëtar (/ˌtɑːdʒ məˈhɑːl/), ju lutemi konsultohuni me faqet e tjera para se të zhvendosni faqe. [[Përdoruesi:Visi90|Visi90]] ([[Përdoruesi diskutim:Visi90|diskutimet]]) 2 prill 2015 15:09 (CEST)
:Jam dakord me Visi 90. Ashtu njihet në shqip dhe pothuaj në gjithë botën.--[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|<span style="background-color:olive"> '''Mr. Pseudo''' </span>]] [[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo |'''diskuto''']] 2 prill 2015 15:17 (CEST)