Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Hiob"

169 bytes added ,  6 vjet më parë
pgj.
(pgj.)
:Nuk është nevoja kryesore që artikulli të ketë '''vetëm''' referenca, por mjafton edhe kur ka burime të tjera, siç shkruan vetë tek stampa: ''Jeni të lutur të përmirësoni këtë artikull duke shtuar referencat dhe '''dëshmitë e nevojshme'''.'' dhe [[Wikipedia:Dëshmi verifikimi|këtu]].--[[Përdoruesi:Alboholic|Alboholic]] ([[Përdoruesi diskutim:Alboholic|diskutimet]]) 6 prill 2015 19:21 (CEST)
::Kjo që thua është e saktë. Nga ana tjetër një artikull mund edhe të mos ketë asnjë nga këto të dyja, për sa kohë që ka një konsensus të gjerë apo sa kohë që dikush nuk pretendon diçka të bie në kundërshtim me atë që thonë përdoruesit apo redaktorët e tjerë. Psh këto dy artikuj, sa për të dhënë një shembull të thjeshtë [[en: Mercato (Naples)]] dhe [[en: Mercato San Severino]] nuk kanë asnjë burim informacioni, e megjithatë askush nuk ka dalë në en.wiki, sikundër del ti këtu me ton spiuni dhe ushtaraku që të na thuash se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të bëjmë, për më tepër që po flasim për artikuj që janë njohuri e përgjithshme dhe nuk janë aspak tema kontroversale. Thënë këtë, unë besoj se nuk do të diskutoj më me ty, por do t'u sinjalizoj të gjithëve votimin, dhe sapo të arrihet një shumicë e thjeshtë, psh 3 vota pro dhe 1 kundër (për më tepër vota jote nuk vlen!) do t'i sugjeroj adminit të të bllokoj për nja dy javë - me shpresën se do të kuptosh se qasja jote nuk është konstruktive.--<span style="font-size:14px;"><span style="font-family:trebuchet ms,helvetica,sans-serif;"><span style="background-color:#ffff00;">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|Mr.Pseudo]] <sup>[[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo|Ç'kemi!?]]</sup></span></span></span> 6 prill 2015 19:28 (CEST)
Faleminderit për shpjegimin. Të jam mirënjohës. Tung.--[[Përdoruesi:Alboholic|Alboholic]] ([[Përdoruesi diskutim:Alboholic|diskutimet]]) 6 prill 2015 19:48 (CEST)